Vrienden van Tjerk Hiddes !

Beste leden, ouders, vrienden en bekenden van Tjerk Hiddes,

Zoals de meesten van jullie wel weten proberen we als vereniging de contributie zo laag mogelijk te houden. Eén van onze doelen is dat de vereniging voor iedereen toegankelijk moet zijn en blijven.

Toch zijn er altijd meer kosten dan verwacht en nu is het weer zo’n moment. De Tsjen (onze sleper) is kapot en de kosten voor repareren zijn zo hoog dat het beter is om een andere geschikte boot te kopen. Verder hebben we van de gemeente te horen gekregen dat we ons pand veel minder mogen verhuren waardoor die inkomsten behoorlijk terug zullen lopen.

Daarom een oproep aan jullie allen:

We zijn als vereniging op zoek naar: ‘Vrienden van Tjerk Hiddes’. Bedrijven die onze vereniging willen sponsoren.

Sponsoring is (voor zover we weten) voor bedrijven belastingtechnisch gezien interessant en kan onze vereniging enorm helpen.

Er staat natuurlijk ook wat tegenover: We zullen als vereniging de sponsoren ieder jaar in de plaatselijke krant bedanken en we zullen de sponsoren op de website en op onze Facebook pagina vermelden (reclame). Daarnaast zijn erin overleg natuurlijk ook andere vormen van naamsbekendheid in mogelijk.

Als voorbeeld de nieuwe boot: Stel een bedrijf sponsort ons met een geschikte boot (of een behoorlijk bedrag daarvoor). Wij zullen er dan voor zorgen dat de naam van het bedrijf duidelijk zichtbaar op die boot komt. De boot ligt in de havenmonding van Harderwijk en is dus goed zichtbaar voor iedereen die Harderwijk binnenvaart.

Heeft u een bedrijf en bent u nog op zoek naar een geschikt maatschappelijk verantwoord doel? Word dan vriend van Tjerk Hiddes!

vriendenvanTH1

Top