Sinterklaas op bezoek bij Tjerk Hiddes

Afgelopen zaterdag was er hoog bezoek bij Tjerk Hiddes! Sinterklaas kwam samen met z’n Pieten langs op de Strekdam. Vol verwachting stonden de Piraatjes en Scheepsjongens de Spaanse gasten, die uiteraard aankwamen met een boot, al zingend op te wachten.

Daarna brachten Sint en z’n Pieten een bezoekje aan de Piraatjes en Scheepsjongens en las voor uit z’n grote boek. Bijna niets bleek hem dit jaar ontgaan te zijn. Hij wist precies welke kinderen fan waren van Freek Vonk en welke kinderen wat liever moesten zijn voor hun zusje. ’s Middags ging de Goedheiligman ook nog naar de Zeeverkenners.

Behalve het bezoekje van de Sint waren er ook mooie surprises en gedichten gemaakt door de Scheepsjongens en de Zeeverkenners en ging iedereen met leuke cadeaus naar huis.

Top