Header Image

Stuurlui

Opkomst tijden:
4 bijeenkomsten per jaar

Leeftijd:
18+

Email leiding:
stuurlui@tjerkhiddes.nl

Meedoen?
Wil je een keer mee doen? Meld je aan via onderstaande knop en kom een paar keer proef draaien. Na een aantal keer mee kijken kun je je inschrijven.

Stuurlui
Wat binnen Tjerk Hiddes de stuurlui zijn, heet bij andere verenigingen de algemene leden of stam. Ze onderhouden bijvoorbeeld de website en sleper, of ondersteunen de groep bij activiteiten zoals zomerkamp en terrein onderhoud. Daarnaast springen ze ook regelmatig bij als er een leiding-tekort is voor de zaterdag.
Dit alles doen ze omdat ze Tjerk Hiddes een warm hart toedragen en voor de gezelligheid. Naast de activiteiten die de stuurlui voor de groep doen hebben ze daarom regelmatig ook een borrel of iets van dien aard. Soms samen met de loodsen/wildevaart/leiding/bestuur en soms alleen met stuurlui.
De groep is voor de leeftijd vanaf 18 jaar tot 100 jaar. Ben je 18 jaar of jonger dan ben je jeugdlid (wildevaart, zeeverkenner enz.). De stuurlui bestaan uit oud jeugdleden, ouders van jeugdleden en andere vrijwilligers die een actieve rol iets willen vervullen bij Tjerk Hiddes. Als stuurlui ben je officieel lid van Scouting Nederland.

Wil jij je ook graag inzetten voor Tjerk Hiddes, op wat voor manier dan ook, mail dan naar het secretariaat dan nodigen we je uit op een zaterdag, als er stuurlui aanwezig zijn op het terrein. Dan kunnen we samen kijken wat er allemaal te doen is binnen de groep en wat je kunt betekenen als vrijwilliger.

Top