Header Image

Loodsen

Opkomst tijden:
Elke vrijdag
van
20:00 tot 23:00

Leeftijd:
18+

Email leiding:
loodsen@tjerkhiddes.nl

Meedoen?
Wil je een keer mee doen? Meld je aan via onderstaande knop en kom een paar keer proef draaien. Na een aantal keer mee kijken kun je je inschrijven.

Loodsen
Elke vrijdagavond komen de loodsen bij elkaar, elke week ondernemen ze verschillende activiteiten. Omdat je samen je eigen programma in elkaar kunt flansen, wordt het altijd weer een leuke avond. De ene keer kun je lekker gaan varen of je eigen potje koken, is altijd zeer geslaagd, en de andere keer ga leuk met z’n allen de stad in bijvoorbeeld. Het meedraaien in kampen van de Zeeverkenners, en het lesgeven in CWO diploma’s is altijd erg leuk.

Veel loodsen zijn naast dat ze op vrijdagavond loods zijn op zaterdag ook actief betrokken, ze geven leiding aan bijvoorbeeld de piraten, scheepsjongens of zeeverkenners. De loodsen hebben zelf geen leiding, dat regelen ze zelf. Ze hebben wel een aanspreekpunt, hij of zij is dan ook aanwezig bij de groepsraad en zorgt dat iedereen op de hoogte is van wat er speelt binnen de vereniging.

Natuurlijk hebben de loodsen ook een eigen boot, die natuurlijk zelf wordt onderhouden. Het is een oud wachtschip met een zit gedeelte en bar. Daarnaast hebben ze een omgebouwde lelyvlet waarmee ze een rondje kunnen varen.

Nou, lijkt dit je wat? Kom dan eens keer gezellig langs op vrijdag of zaterdag middag

Top