Header Image

Wilde Vaart

Opkomst tijden:
Elke zaterdag
van
13:00 tot 17:00

Leeftijd:
16 t/m 17

Email leiding:
wildevaart@tjerkhiddes.nl

Meedoen?
Wil je een keer mee doen? Meld je aan via onderstaande knop en kom een paar keer proef draaien. Na een aantal keer mee kijken kun je je inschrijven.

Wilde Vaart
De Wilde Vaart is bedoeld voor jongeren van 16 tot en 18 jaar.
Elke zaterdag is het natuurlijk altijd vette pret, omdat je samen je eigen programma in elkaar kunt flansen. De ene keer kun je lekker gaan varen of je eigen potje koken, is altijd zeer geslaagd, en de andere keer ga leuk met z’n allen de stad in bijvoorbeeld. Het meedraaien in kampen van de Zeeverkenners, en het lesgeven in CWO diploma’s is altijd erg leuk.

Natuurlijk heeft de Wilde Vaart ook een eigen boot, die natuurlijk zelf wordt onderhouden. En in de zomer kun je daar gezellig mee op kamp. Vaak eerst een week overzeilen met de Zeeverkenners, en daarna gaat ieder zijn eigen weg. Ook tijdens het kamp is het bedenken en uitvoeren natuurlijk helemaal aan je zelf.

Nou, lijkt dit je wat? Kom dan eens keer gezellig langs op zaterdag. De opkomsttijden staan nog niet vast. Ook op zaterdag is er altijd wel iemand die antwoord kan geven op al je vragen, we zijn er dan ook regelmatig.

Top