Wilde Vaart

De Wilde Vaart is bedoeld voor jongeren van 16 tot en met 20 jaar.

Elke vrijdag is het natuurlijk altijd vette pret, omdat je samen je eigen programma in elkaar kunt flansen. De ene keer kun je lekker gaan varen of je eigen potje koken, is altijd zeer geslaagd, en de andere keer ga leuk met z’n allen de stad in bijvoorbeeld. Het meedraaien in kampen van de Zeeverkenners, en het lesgeven in CWO diploma’s is altijd erg leuk.

Natuurlijk heeft de Wilde Vaart ook een eigen boot, die natuurlijk zelf wordt onderhouden. En in de zomer kun je daar gezellig mee op kamp. Vaak eerst een week overzeilen met de Zeeverkenners, en daarna gaat ieder zijn eigen weg. Ook tijdens het kamp is het bedenken en uitvoeren natuurlijk helemaal aan je zelf.

Nou, lijkt dit je wat? Kom dan eens keer gezellig langs op vrijdag. De opkomst tijden verschillen vaak nog wel eens maar meestal kun je rond een uur of 8 altijd wel iemand aan treffen en die een antwoord heeft op al jouw vragen mocht je die nog hebben.Ook op zaterdag is er altijd wel iemand die antwoord kan geven op al je vragen, we zijn er dan ook regelmatig. Je kunt natuurlijk ook ff mailen naar de Wilde Vaart!

Tot vrijdag, zie ik je dan!!!

Speltak Wilde vaart

Wanneer?
Elke vrijdag vanaf 20:00 uur

Waar?
Op het terrein van Tjerk Hiddes aan de Strekdam 53 in Harderwijk

Voor wie?
Jongens en meisjes van 16 t/m 20 jaar

Kosten?
€ 43,- per kwartaal

Top